16 Ocak 2015 Cuma

Casus Gizli Kameralar

Her geçen gün gizli kamera modellerinin ebatları küçülmekte olup, özellikleri de teknolojik yenilikler ile doğru orantılı olarak yükselmektedir. Casus gizli kameralar, günümüzde çeşitli fonksiyonel özellikleri sayesinde uzun süreler gizli kayıt alma imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra gelişen ve yükselen özellikleri sayesinde, daha profesyonel ses ve görüntü kaydı aldıklarını, güvenlik tedbiri amaçlı tespit edilmeyecek tasarımlarda buluştuklarını görüyoruz.
Casus gizli kameralar, her ortamda güvenli bir kayıt alınmasına olanak sağladığı gibi, yeni modellerde şarj bitme gibi bir tehlikesi de yoktur. Monte edildiği elektronik aksandan gerekli enerjiyi alan ve bu sayede şarjsız çalışan gizli kamera modelleri, günümüzde ofislerde ve bebek bakıcıları için kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra çeşitli güvenlik tedbiri amacıyla da şahıslar bu gizli çekim yapan ve küçük ebatlardaki kameralara ihtiyaç duyuyor.


Hareket ve ses algılama sensörlü casus gizli kameralar, son yıllarda daha çok ilgi görmektedir. Daha pratik ve ekonomik bir kullanım sağlayan bu cihazlar, hırsızlara karşı tedbir amacıyla da ev ve işyerlerinde tercih ediliyor. Kişilerin üzerine yerleştirebileceği casus gizli kameralar ise; çeşitli günlük aksesuarlar şeklinde tasarlanmaktadır. Bunlara; dolma kalem, gözlük, şapka, araba anahtarlığı, usb bellek, çakmak gibi daha birçok farklı modeli sayabiliriz. Evlerde kullanılan casus gizli kameralar ise; daha çok dekoratif ev objesi görünümüne sahiptir. Örneğin; dijital masa saati ve duvar saati, resim çerçevesi gibi modeller, evinde gizli kameraya ihtiyaç duyanların ilk tercihleri arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder