16 Ocak 2015 Cuma

Güncel Gizli Kamera Fiyatları

Özel güvenlik amaçlı ses ve görüntü elde edilebilen gizli kameralara her geçen gün daha çok alanda ihtiyaç duyulmaktadır. Ev, işyeri ortamlarının yanı sıra, üstünüze de yerleştirebileceğiniz tasarım özelliklerine sahip gizli kameralar, kullanışlı ve bir o kadar uygun fiyatlara satın alabileceğiniz cihazlardır.
Güncel gizli kamera fiyatlarına göz gezdirdiğimizde; standart ve en çok satılan gizli kamera modellerinin her bütçeye hitap eden fiyat aralıklarında olduğunu görmekteyiz. Özellikle kişisel aksesuar tasarımına sahip anahtarlık gizli kameralar, piyasada bulabileceğiniz en ucu casus kameralardır. Gizli kamera anahtarlık, yükselen özelliklerine ve tasarım farklılıklarına göre 30TL ve üzeri fiyatlara alıcı bulmaktadır. Bunun yanı sıra; e popüler casus kameralardan bir diğer olan dolma kalem görünümlü gizli kamera modelleri de full hd gizli çekim alan ve uzun süre şarjlı kalan cazip fiyatlı cihazlardır. Kol saati, kalem, gözlük, tıraş makinesi gibi farklı kamufle tasarımlara sahip gizli kamera fiyatları 250 TL üzerinde olmaktadır. Fakat özellikleri kaliteli ve sorunsuz bir çekim yapmanıza olanak sağladığı gibi, tespit edilmesi de çok zordur.

Profesyonel gizli kameralar, standart modellere oranla daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Bunun da nedeni; daha gelişmiş özellikler barındırmaları ve ekstra gelişmiş fonksiyonel özelliklerinin yer almasıdır. 100 TL ila 300 TL aralığında gelişmiş özelliklere sahip ve iyi görüntü kalitesi bulunan ev ve ofis ortamı için tasarlanan dekoratif gizli kameralar mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder